Nettikaupan toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet postitse tai matkahuollon kautta. Halutessasi voit noutaa tilauksesi erikseen sovittaessa niistä tapahtumista, joissa olemme paikalla. Nettikaupassa olevien tuotteiden saatavuuden pyrimme takaamaan jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut nettikaupan valikoiman ulkopuolella olevista tuotteista, ota yhteyttä sähköpostilla tarkistaaksesi niiden saatavuuden.

Asioituasi nettikaupassamme saat laskun tilauksestasi sähköpostiisi. Postittamaan tilauksia vähintään kerran viikossa, yleensä alkuviikosta.Toimitamme tilaukset vain kotimaahan.

Ostemiesi tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut Itellan tai Matkahuollon kulujen mukaisesti ja ne näkyvät eriteltyinä laskussa.
HUOM ! yli 80 € arvoiset tilaukset kotimaassa ilman postikuluja ! Manner-Suomen ulkopuoliselta lähetyksiltä veloitetaan postimaksun erotus (esim Ahvenanmaa - mannersuomi).

Isot ruokasäkit ja hiekat eivät kuulu rahtivapausrajaan. Toimituskulut 5-10 eur. Useamman säkin tilaajalle suhteutamme rahtikulun toteutuneiden rahtikuljen mukaan.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksutavaksi voi valita verkkomaksun tai ennakkolaskun. Mikäli maksua ei suoriteta viikon kuluessa, tilaus raukeaa ja tuotteet vapautuvat muiden tilattaviksi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Saamasi paketin kunto on hyvä tarkastaa heti postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee heti postissa vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteytta meihin, e-mail:  info (at) vipet.fi, jotta voimme sopia uuden tuotteen toimittamisesta.

Kaupan purku ja palautukset kuluttajasuojalain mukaisesti. Emme vastaa palautuskustannuksista tai noutamattomista lähetyksistä aiheutuvista kustannuksista, ellei niin ole erikseen etukäteen sovittu.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä !
e-mail:  info (at) vipet.fi