« Takaisin

Monte Rosa shampoo



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
250 ml18.00 €
200 ml, vanha pullo10.00 €
1000 ml35.00 €
Ammattilaisten käyttämä tasapainottava shampoo, joka on erityisesti suunniteltu hoitamaan koirien ja kissojen turkki- ja ihopoikkeavuuksia. Se puhdistaa valikoiduilla luonnollista alkuperää olevilla pinta-aktiivisilla aineilla, jotka eivät ärsytä saippualle herkkää ihoa ja vaikuttavat hellävaraisesti ihoon. Se desinfioi ja rentouttaa ihoa sekä vahvistaa hiusten keratiinirakennetta luomalla siihen suojaavan esteen. Sisältää cola-uutetta ja propolista, jotka suojaavat ihoa ja toimivat ravintoaineina. Sisältää pajuuutetta ja hiivajohdannaisia, jotka syväkosteuttavat ja antavat hiuksille tukea, pehmeyttä ja kiiltoa.
Suositellaan kaikenrotuisille ja ikäisille lemmikeille, joiden turkki on kärsinyt esim lian tai stressin vuoksi. Usein käytettynä se ei muuta tai köyhdytä sen luonnollisten öljyjen pintaa, mutta lisää niitä jokaisella käsittelyllä.


Käyttöohje: laimenna shampoo 9 osaan vettä (esimerkiksi 1 korkki shampoota 9 korkkiin vettä). Levitä kosteaan turkkiin, hiero ja huuhtele. Toista toimenpide, hiero perusteellisesti muutaman minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Käytettävä 12 kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisesta